Mød Danmarks første ESA-astronaut Andreas Mogensen

Et begrænset antal billetter forhåndsreserveret til Kosmosklubbens medlemmer er revet væk! Du kan derfor ikke længere sikre dig billetter gennem Kosmosklubben. Men:
DEN 25. JANUAR KL. 10 FRIGIVES ØVRIGE BILLETTER PÅ www.grevebibliotek.dk. Så sid klar, hvis du vil sikre dig billetter.
…………………………………………………..

Onsdag den 10. februar 2016 kl. 17.15 – 18.30 på Greve Bibliotek

IMG_0476

På 10 dage kom alle danskere på fornavn med Danmarks første ESA-astronaut og fulgte intenst med i hans rummission. Lige fra den nervepirrende opsendelse til den dramatiske landing på den kasakhstanske steppe, hvor Andreas Mogensen blev båret ud af rumkapslen.
Så hvordan er det at være vægtløs i flere dage? Hvordan føles det at skulle drikke (renset) tis og sved? Hvad var det vildeste, du oplevede på din rumtur?
Dette og mange andre spørgsmål kan du stille og få svar på, når Andreas Mogensen kommer og fortæller om sin tur til rumstationen ISS i september.

Arrangementet er målrettet børn og unge mellem 5 og 15 år. Derfor må du maks. tilmelde to voksne ifølge med et eller flere børn. Det er gratis at deltage, men kræver billet.

Der vil være et andet arrangement målrettet voksne samme aften. Billetter til det arrangement frigives også 25. januar.

Foredraget arrangeres i et samarbejde mellem Greve Bibliotek, Astronomisk Forening for Køge Bugt, Astronomisk Selskab (Kosmosklubben), Københavns Astronomiske Forening, European Space Agency og Uddannelses- og Forskningsministeriet.